American Vip İle Yabancı Dil Eğitiminin Avantajları Ve Olanakları

American VIP yabancı dil kursları olarak önceliğimiz uzman eğitmenlerimiz ile birlikte her bir öğrencimize eğitim süreci boyunca tüm olanakları sunmak ve yabancı dil öğrenimini sağlamaktır.

Kendimize has eğitim modelimiz ve sadece American VIP yabancı dil kurslarında kullanılabilen mobil uygulamamız ile tüm olanakları öğrencilerimize sunmaktayız.

Ülkemizde ilk defa uygulanan American VIP mobil uygulamamız ile öğrencilerimize sınırsız eğitim fırsatı sunmaktayız. Kursumuza kayıtlı olan öğrencilerimiz kendi seviyesindeki bütün derslere katılım sağlayabilir ve her bir konuyu aynı hafta içerisinde çeşitli günlerde 10’dan fazla kez ders kayıtlarını dinleyebilir ve bunun için ekstradan bir ücret ödemez.

Esnek hazırlanan ders programlarımız ile öğrencilerimiz mobil uygulamamız üzerinden kaçırdığı dersleri dinleyebilir ve derse hazırlıklı olmak için tekrar yapabilir. Derse gelmeden önce uygulama üzerinden dilediği zaman istediği derse katılım sağlamak için dersin kontenjan durumunu kontrol edip kendisine ders randevusunu oluşturabilir.

Öğrencilerimizin dil gelişimlerini uzman öğretmenlerimiz ile takip etmekte ve her ders öncesinde derse girmeden önce öğrencilerimize o hafta işlenecek dersin konusu ile ilgili ders anlatım videolarını izlemesi için uyarı gönderir. Böylece derse gelmeden önce daha verimli bir öğrenme gerçekleştirir ve böylece dil gelişimi maksimum seviyeye ulaşmış olur.

 

American VIP Yabancı Dil Kursları
Detaylı bilgi almak İçin formu doldurun
© 2023 American VIP. Tüm hakları saklıdır.
American VIP
Çevrimiçi
American VIP

American VIP Hoşgeldiniz. Kurslarımız hakkında detaylı bilgi ve iletişim için eğitim uzmanlarımız size en kısa sürede yardımcı olacaktır.

23:45
Whatsapp Sohbet
HEMEN ARA
WHATSAPP